Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntünk a Genetikai és Alkalmazott Mikrobiológia Tanszék honlapján, mely elsősorban az oktatói és kutatói tevékenységünkkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Oktatási tevékenységünk a genetika, fejlődés-genetika, molekuláris biológia, bioinformatika, genomika és proteomika területével kapcsolatos, míg kutatásaink a mikrobiális genetika, borászati mikrobiológia, bioinformatika és enzimológiához köthetők.

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel:
a Genetikai és Alkalmazott Mikrobiológia Tanszék munkatársai

Frissítés dátuma: 2019.06.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.